Бердичівська районна військова адміністрація
Житомирської області

Офіційний вебсайт СТАРА ВЕРСІЯ

Благодійний проєкт «Назустріч дитині» реалізовано вже й у Вчорайшенській територіальній громаді

10.05.2022
Благодійний проєкт «Назустріч дитині» реалізовано вже й у Вчорайшенській територіальній громаді

Бердичівський район став тимчасовим прихистком для великої кількості внутрішньо-переміщених осіб, які приїхали сюди з усіх куточків України, де ведуться або які постраждали внаслідок ведення активних бойових дій. Серед них відносно велика кількість сімей з маленькими дітьми віком до трьох років. Вони потребують особливої підтримки та турботи – переконані керівники району.

                                            

За ініціативи начальника Бердичівської районної військової адміністрації Людмили Димидюк на території району реалізується благодійний проєкт «Назустріч дитині», яким охоплено саме цю категорію внутрішньо-переміщених осіб. У вівторок, 10 травня, отримати допомогу мали можливість переселенці, що перебувають на території Вчорайшенської територіальної громади.

«Війна щоденно забирає життя митних українців. Нелюди обстрілюють наші міста та села, знищуючи цілі квартали. Для нас сьогодні є важливим зберегти життя кожного українця, підтримати їх у важкій ситуації. Наш район приймає кожного, хто постраждав у результаті бойових дій. Але для мене вкрай важливими є саме маленькі дітки, оскільки вони потребують більшої уваги і догляду, та є майбутнім нашої України. Тож намагаємося допомогти, чим можемо» - зазначила Людмила Димидюк.

                       

У громаді з робочим візитом побували начальник Бердичівської РВА разом зі своїм першим заступником Сергієм Бакуменко та заступницею Катериною Вислоцькою. Посадовців зустрічав голова громади Олександр Черешнюк. Надані на громаду 38 благодійних наборів та кілька упаковок дитячих підгузків були передані працівникам соціальних служб, щоб ті доставили їх родинам переселенців з дітьми віком від 0 до 3 років.

Бердичівська районна військова адміністрація висловлює щирі слова вдячності Бердичівській районній раді та приватним підприємцям міста Бердичева Віталію Стодольському та Юрію Богатирчуку за надану допомогу в організації і проведенні Благодійної акції «Назустріч дитині».

Бердичівська РДА