Бердичівська районна військова адміністрація
Житомирської області

Офіційний вебсайт СТАРА ВЕРСІЯ

День захисту дітей яскраво відзначили в одній з громад Бердичівського району

01.06.2022
День захисту дітей яскраво відзначили в одній з громад Бердичівського району

У середу, 1 червня, в Україні відзначається День захисту дітей, який цього року вперше проходить в умовах воєнного стану. Попри це багато громад Бердичівського району організовують різноманітні концертно-розважальні заходи для своїх діток. Одне з таких свят, що проходило у Бистрицькому будинку культури, на запрошення секретаря Райгородоцької сільської ради Світлани Барановської відвідала начальник Бердичівської районної військової адміністрації Людмила Димидюк з заступницею Катериною Вислоцькою

Райгородоцька громада увійшла до переліку громад Бердичівського району, на території яких реалізується благодійний проект «Назустріч дитині». В рамках даного проєкту Людмила Димидюк передала представникам громади сформовані набори (дитяче харчування, підгузки та засоби гігієни), що будуть передані родинам переселенців з дітьми віком до трьох років, які знайшли прихисток на території Райгородоцької громади.

Користуючись нагодою, начальник Бердичівської РВА привітала зі святом усім маленьких жителів громади. Зазначивши, що їй завжди приємно приймати подібні запрошення. 

«Вкотре переконалася, що Райгородоцька громада має гарних, талановитих дітей, якими може заслужено пишатися. Вкотре вражена тією дружньою атмосферою, що майстерно вміє створити Світлана Барановська та місцеві артисти і творчі колективи. Спостерігаючи за дитячими виступами, навіть на мить вдалося забути про те, що у нашій державі йде війна. Щира вдячність усім нашим захисникам, які боронять Україну та захищають нас і мирне дитинство наших дітей. Наші діти мають рости щасливими, здоровими та вільними! І ми, дорослі українці, зробимо для цього усе можливе та неможливе» - зазначила Людмила Димидюк.

Під час святкового концерту діточок також привітали перші особи Райгородоцької територіальної громади: секретар сільської ради Світлана Барановська та перший заступник сільського голови Олег Коріненко. Щирими оплесками вітали присутні у залі жителі громади свою односельчанку, яка виховує двох дітей та нині проходить службу у лавах Збройних сил України. Вона вдома лише кілька днів, після чого знову вирушить у зону виконання бойових завдань. Світлана Барановська подарувала захисниці вишиту ікону Богородиці, яка має вберегти її від усіх бід, щоб вона повернулася до своїх дітей живою та здоровою.

 По закінченні святкового заходу усі маленькі глядачі та безпосередні учасники концертної програми отримали солодкі подарунки від місцевих фермерських господарств.

     

 


 

 

 

Бердичівська РДА