Бердичівська районна військова адміністрація
Житомирської області

Офіційний вебсайт СТАРА ВЕРСІЯ

Керівники Бердичівського району презентували Бердичівській районній лікарні сучасний апарат УЗД

08.08.2022
Керівники Бердичівського району презентували Бердичівській районній лікарні сучасний апарат УЗД

Станом на сьогоднішній день Бердичівська районна лікарня залишається одним з потужних об’єктів галузі охорони здоров’я Бердичівщини, та обслуговує велику кількість пацієнтів. Бердичівська районна військова адміністрація та Бердичівська районна рада зацікавлені у збереженні та подальшому розвитку лікарняного закладу, системно працюючи над зміненням матеріально-технічної бази районної лікарні.

У понеділок, 8 серпня, начальник Бердичівської РВА Людмила Димидюк спільно з головою Бердичівської районної ради Олександром Баляновим та його заступником Володимиром Діхтярем виконали приємну місію, передавши на баланс районної лікарні сучасний апарат УЗД, ринкова вартість якого складає близько 20 000 євро.

«Навіть під час воєнного стану ми не повинні забувати про нашу медицину. Переконана, що Бердичівська районна лікарня має надавати населенню виключно якісні медичні послуги. А це неможливо без професійного обладнання. Новий апарат УЗД дасть можливість проводити більш точну діагностику пацієнтів для призначення дієвого лікування» - наголосила Людмила Димидюк.

Медичну техніку передали до Бердичева наші закордонні друзі. Начальник Бердичівської районної військової адміністрації особисто подякувала кожному, хто доклав своїх зусиль до цієї доброї справи. Разом з профільними лікарями районної лікарні представники влади провели підключення апарату УЗД, щоб перевірити його справність, та залишилися задоволені технічним станом та характеристиками.

Фахівцям і самим не терпілося побачити техніку у роботі. Виявилось, що результат перевершив навіть найсміливіші сподівання, і наразі апарат вже повністю підключений та готовий приймати пацієнтів

«Коли робочий тиждень розпочинається з гарної, доброї справи, це заряджає енергією та позитивом на весь тиждень. Бердичівська районна лікарня має відповідних фахівців, які можуть та хочуть працювати на сучасному обладнанні. Вдячна усім причетним до цієї гарної справи. Дякую лікарям районної лікарні, які одразу ж після передачі медичної техніки включилися у роботу. Точно знаю, що забезпечити наш район таким приладом, було надважким завданням. Однак працюючи у синергії, ми впевнено долаємо усі труднощі задля досягнення спільного результату» - зазначила наприкінці зустрічі начальник Бердичівської РВА.

Бердичівська РДА