Бердичівська районна військова адміністрація
Житомирської області

Офіційний вебсайт СТАРА ВЕРСІЯ

Командування окремого батальйону територіальної оборони відзначило Подякою начальника Бердичівської РВА Людмилу Димидюк

22.04.2022
Командування окремого батальйону територіальної оборони відзначило Подякою начальника Бердичівської РВА Людмилу Димидюк
З перших днів формування окремого батальйону територіальної оборони Бердичівського району активну участь у його житті брала начальник Бердичівської районної військової адміністрації Людмила Димидюк. Завдяки її старанням та наполегливості у відносно короткі терміни вдалося суттєво зміцнити боєздатність батальйону та забезпечити особовий склад предметами першої необхідності.

З початку створення, матеріально-технічна база батальйону поповнилася кількома одиницями транспортних засобів, серед яких особливо важливими є позашляховики, що допомагають бійцям бути мобільними. Також є у батальйону ТРО декілька тепловізорів, які з’явилися на озброєнні теж багато в чому завдяки старанням начальника Бердичівської районної військової адміністрації. І це не говорячи вже про систематичну благодійну допомогу у вигляді предметів харчування, військової амуніції, медикаментів та засобів особистої гігієни, яка щоразу передається нашим бійцям безпосередньо у зону виконання бойових завдань

Враховуючи усе вищеперераховане, командування окремого батальйону територіальної оборони Бердичівського району вирішило відзначити Людмилу Димидюк спеціальною Подякою – за її особисту мужність та самовіддані дії, виявлені у захисту державного суверенітету та за вірність військовій присязі. Подяку разом з квітами начальнику Бердичівської районної військової адміністрації за відсутністю командира батальйону ТРО, вручили 21 квітня його підлеглі.

Людмила Димидюк подякувала військовим за таку високу оцінку своєї роботи. Зауваживши, що сьогодні усі жителі Бердичівського району повинні згуртуватися для перемоги над ворогом, але основне навантаження лягає на Збройні сили України, які вправно знищують ворога та не дають йому захопити нашу землю. Також вона зазначила, що пишається нашими військовими, оскільки вони сьогодні є взірцем мужності та патріотизму.

Бердичівська РДА