Бердичівська районна військова адміністрація
Житомирської області

Офіційний вебсайт СТАРА ВЕРСІЯ

#LIBERATECRIMEA: долучайтеся 21 червня до пресконференції до Дня кримськотатарського прапора

21.06.2022
#LIBERATECRIMEA: долучайтеся 21 червня до пресконференції до Дня кримськотатарського прапора
Кримськотатарський Ресурсний Центр, Державна служба етнополітики та свободи совісті України та Меджліс кримськотатарського народу проведуть пресконференцію в рамках інформаційної кампанії #LIBERATECRIMEA: «Два прапори – єдина країна», присвячену Дню кримськотатарського прапора.

Коли? 21 червня об 11:00
Де? в інформаційному агентстві «Укрінформ»

До участі в заході запрошуються журналісти, громадські діячі, а також усі бажаючі.

Спікери:

Ескендер Барієв – Голова Правління Кримськотатарського Ресурсного Центру, голова управління з правових питань та закордонних справ Меджлісу кримськотатарського народу;
Олена Богдан – Голова Державної служби України з етнополітики та свободи совісті;
Рефат Чубаров – Голова Меджлісу кримськотатарського народу;
Ахтем Сейтаблаєв – кінорежисер;
Андрій Єрмоленко – художник-карикатурист;
Тетяна Подворняк – менеджерка із комунікації Кримськотатарського Ресурсного Центру.

Сьогодні кримськотатарський прапор став символом боротьби за Крим не тільки для кримських татар, а й для України в цілому. Це символ незламності і боротьби корінного народу за свої права і свободу.

У межах заходу спікери поінформують про історію кримськотатарського прапора та його значенні у об’єднанні українського суспільства в умовах російсько-української війни, презентують візуально-інформаційний контент, який був підготовлений Кримськотатарським Ресурсним Центром до Дня кримськотатарського прапору в рамках інформаційної кампанії #LIBERATECRIMEA та проінформують про заходи, присвячені цій даті по всьому світу, що проводитимуться Меджлісом кримськотатарського народу та громадськими організаціями.

Трансляція заходу також буде доступна на сторінці Кримськотатарського Ресурсного Центру у Facebook https://www.facebook.com/CTRC2015.

Акредитація представників ЗМІ: ctrc@ctrcenter.org

Нагадаєамо, що Кримськотатарський Ресурсний Центр запустив тест “Що ти знаєш про День кримськотатарського прапора?”

Довідково. #LIBERATECRIMEA – це міжнародна громадянська кампанія на підтримку звільнення Криму та цілісності України. Вона спрямована на посилення голосу громадянського суспільства, яке закликає до припинення незаконної окупації Криму, грубого порушення міжнародного права та першопричини незліченних порушень прав людини, скоєних у Криму з лютого 2014 року.

Дізнавайтеся більше на сайті: https://www.ctrcenter.org/liberatecrimea/

FacebookTwitterРесурс
Бердичівська РДА