Бердичівська районна військова адміністрація
Житомирської області

Офіційний вебсайт СТАРА ВЕРСІЯ

Людмила Димидюк привітала бердичівських журналістів з їх професійним святом – Днем журналіста

06.06.2022
Людмила Димидюк привітала бердичівських журналістів з їх професійним святом – Днем журналіста
Війна російської федерації проти України ведеться не лише на полі бою, але й на дипломатичному, а головне – інформаційному фронті. Сам тому робота українських та незалежних світових журналістів є надзвичайно важливою, адже вони доносять людям правду про війну в Україні та злочини російських окупантів, вчинені проти мирного населення.

Це добре розуміє начальник Бердичівської районної військової адміністрації Людмила Димидюк, усвідомлюючи ключову роль засобів масової інформації у формуванні громадської думки.

Під час зустрічі з бердичівськими журналістами, Людмила Димидюк подякувала їм за співпрацю. Відзначивши Подяками Бердичівської районної військової адміністрації трудові колективи місцевих видань за вагомий особистий внесок у збереження інформаційного простору Бердичівського району під час воєнного стану, своєчасне оповіщення населення та оперативне реагування на події.

«Щиро вдячна журналістам за їх роботу, за відданість професії та бажання допомогти. На жаль ця війна забрала життя багатьох українських та іноземних журналістів, які розповідали світовій спільності правду про війну в Україні, про страшні злочини російських військових проти мирного населення. Вітаю Вас з професійним святом. З тим, що цього року усі українські журналісти стали володарями найвищої відзнаки – Пулітцерівської премії. Це заслужена нагорода. Бажаю вам творчих злетів, невичерпного натхнення та виключно мирних матеріалів та репортажів. Кожен з вас наближує нашу перемогу, працюючи на своєму, інформаційному фронті. Прийміть вдячність за вашу роботу від усіх жителів Бердичівського району» - зазначила Людмила Димидюк.
       
        
                             
Бердичівська РДА