Бердичівська районна військова адміністрація
Житомирської області

Офіційний вебсайт СТАРА ВЕРСІЯ

Людмила Димидюк зустрілася з новопризначеним начальником Бердичівського РТЦК та СП

26.08.2022
Людмила Димидюк зустрілася з новопризначеним начальником Бердичівського РТЦК та СП
Наприкінці робочого тижня начальник Бердичівської районної військової адміністрації Людмила Димидюк зустрілася з представниками центру комплектації та соціальної підтримки на чолі з начальником Житомирського ОМТЦК та СП – полковником Віталієм Войтовичем. Він представив новопризначеного керівника Бердичівського РТЦК та СП, який замінить на цій посаді Віктора Полторакіна.

Новим начальником військомату став підполковник Віктор Нагорнюк, що має відповідний досвід роботи та пройшов бойовий шлях у зоні АТО/ООС. Начальник Бердичівської РВА привітала його з призначенням на відповідальну посаду, побажавши успіхів на новому місці роботи.

«Держава поклала на нас нелегке завдання по забезпеченню життєдіяльності та обороноздатності об’єднаного Бердичівського району, і ми маємо гідно виконувати усі дані доручення. Для цього ми повинні працювати у синергії, допомагаючи та доповнюючи один одного. Хочу наголосити на необхідності вчасно підіймати проблемні питання для можливості їх оперативного вирішення. Адже Бердичівська районна військова адміністрація завжди готова піти назустріч та допомогти у вирішенні тих чи інших питань» - наголосила Людмила Димидюк.

Наостанок вона подякувала Віктору Полторакіну за його роботу та за ту співпрацю, яка завжди була між Бердичівським РТЦК та СП і військовою адміністрацією. Зазначивши, що їй було надзвичайно легко співпрацювати разом, і вона сподівається, що така ж співпраця буде і з новим керівником установи.

Додатково під час зустрічі було обговорено стан справ на території Бердичівського району, мобілізаційні заходи та інші поточні завдання.


                                



Бердичівська РДА