Бердичівська районна військова адміністрація
Житомирської області

Офіційний вебсайт СТАРА ВЕРСІЯ

Начальник Бердичівської районної військової адміністрації ознайомилася з роботою ТОВ "М'ЯСОВИТА" в Бердичеві

25.05.2022
Начальник Бердичівської районної військової адміністрації ознайомилася з роботою ТОВ "М'ЯСОВИТА" в Бердичеві

У місті Бердичеві працює одразу декілька потужних підприємств, які можна назвати флагманами легкої і харчової промисловості. Одним з таких є м’ясопереробне підприємство з іноземними (польськими) інвестиціями ТОВ "М'ЯСОВИТА", що займається м’ясопереробною промисловістю. А конкретно – виготовленням м’ясо-ковбасних виробів.

                  

Підприємство розпочало свою діяльність ще у 2014 році, побудувавшись з нуля, і наразі є одним з кращих в Україні, реалізуючи продукцію по всій території нашої держави. У вівторок, 17 травня, начальник Бердичівської районної військової адміністрації Людмила Димидюк та голова Бердичівської районної ради Олександр Балянов відвідали підприємство ТОВ "М'ЯСОВИТА" щоб безпосередньо на місці ознайомитися з його роботою.

                     

Екскурсію по виробництву проводив особисто керівник підприємства Геннадій Галецький. За його словами, до війни вони виготовляли близько 300 видів продукції, однак після 24 лютого виробнича потужність підприємства впала з 60 тонн виготовленої продукції до 40 тонн. Він пояснив це втраченими ринками збуту, зокрема тим, що раніше була можливість експортувати продукцію на територію країн пострадянського простору: Грузія, Казахстан, Узбекистан, та інші. Нині ж логістичні маршрути розірвані, окрім того за кордон виїхала значна кількість українців. Це в свою чергу, теж негативно впливає на реалізацію продукції.

                      

Виправити ситуацію можна було б за рахунок налагодження експорту у європейські країни. При цьому продукція ТОВ "М'ЯСОВИТА" є абсолютно конкурентоспроможною на ринку, а тому користувалася б попитом у європейських споживачів. Та для цього, каже Геннадій Галецький, необхідно спочатку привести українські стандарти якості у відповідність до європейських.

                      

Ознайомившись з технологічними процесами виробництва продукції на ТОВ "М'ЯСОВИТА", начальник Бердичівської районної військової адміністрації Людмила Димидюк лишилася задоволена європейськими підходами до роботи та високим рівнем якості продукції. Окрім того вона відзначити ту допомогу, яку постійно надає підприємство жителям Бердичівського району та Збройним силам України з перших днів війни.

                     

«Саме на таких підприємствах, які адаптуються до умов воєнного стану, забезпечують людей робочими місцями і сплачують усі податки, тримається економічна стабільність регіону. Щиро вдячна усім, хто не опустив руки а продовжує працювати. Це - ваш вагомий внесок у наші спільну перемогу» - зазначила вона.

Бердичівська РДА