Бердичівська районна військова адміністрація
Житомирської області

Офіційний вебсайт СТАРА ВЕРСІЯ

Окремий батальйон територіальної оборони Бердичівського району отримав сучасний реанімобіль

05.10.2022
Продовжує нести свою нелегку військову службу окремий батальйон територіальної оборони Бердичівського району, який виконує поставлені завдання по захисту північних кордонів нашого регіону. З метою забезпечення потреб військової частини з боку Бердичівської районної військової адміністрації, голів територіальних громад, місцевих підприємців, волонтерів та представників благодійних організацій надається систематична допомога та підтримка у зміцненні обороноздатності та матеріально-технічного забезпечення.

Завдяки зусиллям жителів Бердичівського району, на озброєнні окремого батальйону територіальної оборони сьогодні знаходиться декілька одиниць автомобільної техніки, придбаної небайдужими громадянами. Успішно виконують поставлені завдання транспортні засоби, передані волонтерами, благодійниками та підприємцями.

Зокрема наразі допомагають нести військову службу бійцям ТРО такі транспортні засоби, як УАЗ Патріот, Land Rover, Volkswagen T4, кілька автомобілів марки Suzuki та інші. І ось автопарк батальйону територіальної оборони поповнився новим екземпляром.

                              

За участі заступника начальника Бердичівської районної військової адміністрації Дмитра Гедзя, сучасний реанімобіль передав представникам батальйону ТРО народний депутат України Богдан Кицак. Наголосивши при цьому, що придбання транспортного засобу стало можливим завдяки потужній співпраці з Юрієм Опанасюком, Федором Томашевським і Дмитром Невеським, а також завдяки налагодженій роботі з іноземними партнерами.

Дмитро Гедз від імені начальника Бердичівської районної військової адміністрації Людмили Димидюк подякував нардепу за його системну волонтерську діяльність та вагому підтримку територіальної оборони Бердичівського району. Зазначивши, що переданий автомобіль вже найближчим часом буде направлено безпосередньо у місце виконання завдань.
       
     

Бердичівська РДА