Бердичівська районна військова адміністрація
Житомирської області

Офіційний вебсайт СТАРА ВЕРСІЯ

Окремий батальйон територіальної оборони Бердичівського району приймав вітання з професійним святом

04.10.2022
Окремий батальйон територіальної оборони Бердичівського району приймав вітання з професійним святом
У неділю, 2 жовтня в Україні відзначається День територіальної оборони – свято тих військових які добровільно вступили до лав ТРО щоб захищати свою рідну домівку, свій регіон. У багатьох з них немає попереднього досвіду військової служби, але їх об’єднує ненависть до ворога, невичерпна мужність і патріотизм. Саме тому окремий батальйон територіальної оборони Бердичівського району на сьогодні є самостійною боєздатною військовою одиницею, та вже виконує поставлені завдання по захисту північних кордонів Житомирської області.

Активну участь у житті батальйону на початку його створення та під час стрімкого розгортання вже в умовах повноцінної російської агресії, приймала Бердичівська районна військова адміністрація. За безпосереднього сприяння якої було закрито ряд нагальних потреб та суттєво зміцнено матеріальну базу військової частини.

Окрім того начальник Бердичівської РВА Людмила Димидюк використовує будь-яку можливість, активно співпрацюючи з благодійними й волонтерськими організаціями та місцевими підприємцями, щоб допомогти військовослужбовцям з теплим одягом, засобами гігієни та продуктами харчування.

«Сьогодні ми щиро пишаємося своїми воїнами, які є жителями міста Бердичева і Бердичівського району та добровільно вступили до ТРО, щоб не дати ворогу захопити Житомирську область. Відважні, мужні та сміливі – такими є бійці окремого батальйону територіальної оборони Бердичівського району. Це наші діти, брати та батьки, і кожен з них знайшов у собі сили та можливості, аби змінити свій звичний комфортний уклад життя на непрості умови несення військової служби. Саме завдячуючи вам ми маємо можливість відновлювати економіку, відкривати школи і дитячі садочки, спокійно спати вночі та насолоджуватися мирним життям. Знаючи, що наш батальйон ТРО сталевою стіною закриває Житомирську область, готовий дати гідну відсіч на можливі посягання ворога. Тож дозвольте від усього серця привітати вас з професійним святом, побажавши, у першу чергу, миру. І миру виключно шляхом перемоги над ворогом» - привітала особовий склад окремого батальйону з професійним святом Людмила Димидюк.

Окрім того на позиціях батальйону ТРО побував заступник начальника Бердичівської РВА Дмитро Гедз, який під час візиту вручив окремим бійцям подяки за бездоганне несення військової служби. Зазначивши, що всі жителі великого об’єднаного Бердичівського району пишаюся кожним воїном нашої рідної територіальної оборони, чекаючи їх вдома з перемогою живими та неушкодженими.

             

Бердичівська РДА