Бердичівська районна військова адміністрація
Житомирської області

Офіційний вебсайт СТАРА ВЕРСІЯ

Відбулася перевірка навчальних закладів району перед початком навчального року

16.08.2019
Відбулася перевірка навчальних закладів району перед початком навчального року

Проведення огляду готовності навчальних закладів району до роботи у новому 2019-2020 навчальному році здійснила комісійна група.

Заступник голови райдержадміністрації Сергій Адам’як, начальник відділу освіти райдержадміністрації Оксана Деліу, начальник Бердичівського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Житомирській області Валерій Биков, представник Бердичівського МРВ управління ДСНС у Житомирській області Олександр Волошин, головний спеціаліст відділу освіти Бердичівської районної державної адміністрації Злата Безкоровайна,15 серпня 2019 року, здійснили об’їзд шкіл та дитячих садочків Бердичівського району.

Комісія оглянула приміщення закладів – це і класні кімнати, і харчоблоки, і кімнати відпочинку, пришкільні території, ігрові майданчики, а також котельні і господарські кімнати; ознайомилася з навчальними планами роботи, провела моніторинг дотримання керівниками освітніх установ правил пожежної безпеки. В ході перевірки особливу увагу було приділено питанню якісного водопостачання, енергозбереженню та утепленню, а також облаштуванню початкових класів відповідно до вимог «Нової української школи» та створення якісного нового освітнього простору.

Усі навчальні та виховні заклади продемонстрували належну готовність до нового 2019 - 2020 навчального року, що було відмічено комісією під час перевірки.

Загалом, готовність дошкільних груп, класних кімнат, благоустрій прилеглих територій члени робочої групи визначили як задовільну.

Бердичівська РДА