Бердичівська районна військова адміністрація
Житомирської області

Офіційний вебсайт СТАРА ВЕРСІЯ

Ще одна громада Бердичівського району охоплена проєктом «Назустріч дитині»

28.04.2022
Ще одна громада Бердичівського району охоплена проєктом «Назустріч дитині»

Війна, яка точиться зараз в Україні, увійде в історію як найкривавіша та найжорстокіша з часів ІІ світової війни. Тисячі загиблих та мільйони тих, хто був вимушений покинути власний дім, аби не стати жертвою ворожих обстрілів, не бути по-звірячому вбитим або закатованим під час окупації. Це – новітня історія воєнного стану в Україні, написана кров’ю та сльозами, що забрала дитинство у наших маленьких українців.

Турбота про підростаюче покоління та підтримка сімей з маленькими дітьми – першочергове завдання представників органів державної влади та місцевого самоврядування, переконана начальник Бердичівської районної військової адміністрації Людмила Димидюк. Тому вона започаткувала на теренах Бердичівського району благодійний проєкт «Назустріч дитині», який полягає у забезпеченні переселенців з дітьми віком до трьох років продуктовими наборами та речами першої потреби.

Проєкт реалізовується по усіх громадах Бердичівського району, які заявили про таку необхідність за сприяння Бердичівської районної ради та при підтримці місцевих підприємців Віталія Стодольського і Юрія Богатирчука. У четвер, 28 квітня, представники районної влади в особі заступника голови Бердичівської РВА Катерини Вислоцької та голови Бердичівської районної ради Олександра Балянова відвідали Червоненську територіальну громаду. Де разом з селищним головою Юрієм Ящуком в актовій залі селищної ради роздали півсотні наборів для внутрішньо-перемішених осіб з маленькими дітьми.

«24 лютого розділило наше життя на до та після. Мільйони чоловіків пішли на фронт. Пішли на передову, щоб охороняти територіальну цілісність нашої держави. А багато людей будо вимушені покинути свої домівки. І ця цифра поступово наближається до семи мільйонів осіб. Але ми маємо продовжувати жити, маємо відстояти свою рідну землю. А продовження життя - це, як відомо, наші діти. Саме тому начальник Бердичівської районної військової адміністрації Людмила Димидюк ініціювала акцію «Назустріч дитині». Підготувавши подарунки ось цим діткам, які роблять свої перші кроки» - зазначила Катерина Вислоцька, звертаючись до переселенців зі словами підтримки.

 

 

 

 

 

 

Бердичівська РДА