Бердичівська районна військова адміністрація
Житомирської області

Офіційний вебсайт СТАРА ВЕРСІЯ

Ще одну проблемну ділянку дороги відремонтовано у Бердичівському районі – інформує Бердичівська РВА

21.06.2022
Ще одну проблемну ділянку дороги відремонтовано у Бердичівському районі – інформує Бердичівська РВА
Завдяки активній співпраці Бердичівської районної військової адміністрації з Житомирською ОВА та головами територіальних громад, Бердичівщина однією з перших спромоглася розпочати поточний ремонт дорожнього покриття на найбільш проблемних ділянках автомобільних шляхів у відповідності до затвердженого плану робіт. Наразі практично на стадії завершення поточний ремонт чергової ділянки дороги, що має величезне значення для нашого регіону, оскільки нею активно користується одразу декілька територіальних громад.

Начальник Бердичівської районної військової адміністрації Людмила Димидюк завжди тримає питання ремонту доріг на особистому контролі, постійно виїжджаючи на місця проведення робіт. Один з таких виїздів вона провела у вівторок, 21 червня, перевіривши якість виконаних робіт та поспілкувавшись з представниками підрядної організації.

«Ми не повинні забувати, що дороги з якісним покриттям – не розкіш чи забаганка, а, насамперед, логістика. Це своєчасна доставка пального, продуктів харчування, гуманітарної допомоги, медикаментів та інших речей першої необхідності. А також запорука відновлення торговельних зв’язків між регіонами та економічний розвиток Бердичівського району» - зазначила Людмила Димидюк.

Також вона зазначила, що поточний ремонт доріг – тільки початок процесу, який ми запустили спільно з Житомирською обласною військовою адміністрацією та головами громад по відновленню дорожнього покриття на проблемних ділянках автошляхів нашого району. Це стало можливо завдяки відповідній Постанові Кабінету міністрів України, яка дозволила працювати у даному напрямку та розвивати інфраструктуру у громадах Бердичівського району.


        


      

Бердичівська РДА