Бердичівська районна військова адміністрація
Житомирської області

Офіційний вебсайт СТАРА ВЕРСІЯ

ТОВ «Мясовита» передала ноутбук на потреби батальйону територіальної оборони Бердичівського району

15.08.2022
ТОВ «Мясовита» передала ноутбук на потреби батальйону територіальної оборони Бердичівського району

  Кожен новий день героїчної боротьби українського народу проти загарбників доводить те, що ворогу не вдалося реалізувати свій підступний задум по встановленні швидкого контролю над нашою державою. Щоденно ми усі разом, на фронті та в тилу, працюємо задля нашої спільної перемоги. Надзвичайно важливим є те, що наші військові постійно відчувають підтримку з боку небайдужих громадян, які допомагають підтримку та допомогу.

  Щоденно Бердичівською районною військовою адміністрацією проводиться робота по зміцненню обороноздатності нашого регіону та поповнення матеріально-технічної бази 139 окремого батальйону територіальної оборони Бердичівського району. У зв’язку з особливостями своїх діяльності, у військовій частині (а батальйон ТРО є повноцінною тактичною бойовою одиницею) вникла потреба у комп’ютерній та копіювальній техніці, яку вдалося частково закрити завдячуючи зусиллям підприємців Бердичівського району. Однак для ведення документообігу не вистачало ще одного ноутбука.

  Закрити потребу допомогло підприємство ТОВ «Мясовита», що працює у місті Бердичеві. У понеділок, 15 серпня, директор даного підприємства Геннадій Галецький у присутності начальника Бердичівської районної військової адміністрації Людмили Димидюк передав представникам 139 окремого батальйону ТРО новий ноутбук, який допоможе військовим якісно здійснювати свою діяльність.
  «Створена фактично з нуля і вимушена розгортатися вже під час ведення активних бойових дій, військова частина не була у достатній мірі забезпечена навіть речами першої необхідності. Усі питання закривалися по мірі виникнення потреби, у багатьох випадках – за рахунок підтримки з боку небайдужих жителів району. Щиро дякую директору ТОВ «Мясовита» Геннадію Галецькому за те, що одразу відгукнувся на наше прохання. Знаю, що він постійно допомагає Збройним силам України. Саме на таких людях, завжди готових підтримати і допомогти, тримається наш тил, що допомагає військовим тримати оборону» - зазначила Людмила Димидюк.

Бердичівська РДА