Бердичівська районна військова адміністрація
Житомирської області

Офіційний вебсайт СТАРА ВЕРСІЯ

Триває капітальний ремонт міського плавального басейну в Бердичеві

17.08.2021
Триває капітальний ремонт міського плавального басейну в Бердичеві

Підготовка спортсменів має бути у пріоритеті для нашої держави. Адже своїми перемогами вони зміцнюють престиж України на міжнародній арені. З метою забезпечення вільного доступу населення до занять фізичною культурою та спортом в Бердичеві триває капітальний ремонт КУ «Міський плавальний басейн».

Реалізація проєкту вартістю 32 690,427 тис. грн. здійснюється у рамках програми Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво» за кошти державного фонду регіонального розвитку та співфінансування з місцевого бюджету. Після реконструкції басейн матиме змогу приймати за день близько 500 відвідувачів різних вікових груп. 

Капітальний ремонт басейну – на особливому контролі голови Бердичівської районної державної адміністрації Людмили Димидюк. 17 серпня вона разом з заступником директора - начальником управління департаменту регіонального розвитку Житомирської обласної державної адміністрації Сергієм Сорокіним побували на об’єкті. Під час візиту було оглянуто приміщення басейну. Сергій Сорокін залишився задоволений результатом візиту та якістю виконаних ремонтних робіт.

Нагадаємо, що проектом передбачено облаштування нової вентиляційної системи, утеплення та оздоблення фасаду приміщення, встановлення кількох додаткових котлів, оновлення сходів та встановлення пандусу для маломобільних верств населення, сучасне огородження об’єкту та ремонт покрівлі.


Бердичівська РДА