Бердичівська районна військова адміністрація
Житомирської області

Офіційний вебсайт СТАРА ВЕРСІЯ

У Бердичівській РДА відбулася апаратна нарада

24.01.2022
У Бердичівській РДА відбулася апаратна нарада

Традиційно новий робочий тиждень у Бердичівській районній державній адміністрації розпочинається з апаратної наради. У понеділок, 24 січня, голова адміністрації Людмила Димидюк заслухала звіт керівників структурних підрозділів та начальників управлінь по виконаній роботі та окреслила ряд завдань на новий робочий тиждень. 
   
Ключовим питанням стало погіршення ситуації з поширенням коронавірусу. Житомирська область різко увійшла в помаранчеву зону карантину, по Бердичівському району фіксується щоденне збільшення кількість ковідних хворих. Декілька навчальних закладів вже перейшли на дистанційний режим роботи. По громадах вирішується питання щодо доцільності повного переведення шкіл на дистанційне навчання (для учнів старших класів). Тому необхідно посилити контроль за вакцинацією населення та активізувати роботу у цьому напрямку. 
 
Велика увага на території Бердичівського району приділяється роботі з дітьми. По результатах роботи, Служба у справах дітей Бердичівського району стала кращою серед інших служб районних державних адміністрацій Житомирської області. Радує, що в районі стане більше на дві прийомні сім’ї, які вже пройшли відповідне навчання і готові приймати дітей, ще дві збирають документи для отримання статусу патронатних. Продовжується робота по облаштуванню Дитячого будинку сімейного типу у Гришковецькій селищній громаді. 
 
Голова Бердичівської районної державної адміністрації доручила звернутися до відповідних служб щодо необхідності провести роботи по обрізанню дерев при в’їзді у село Вчорайше. Також під час наради озвучено інформацію про невиконання робіт Службою автомобільних доріг Житомирської області щодо відновлення дорожніх знаків та обрізки дерев на аварійній ділянці дороги Обухів-Маркуші. Людмила Димидюк дала завдання направити черговий лист з проханням виконати дані роботи задля збереження життя та здоров’я жителів району та уникнення аварійних ситуацій.  
 
Протягом минулого тижня активно велася робота і по інших напрямках роботи. Зокрема працівники Бердичівської районної державної адміністрації одними з першим здали звіти по культурі. Триває процес створення та юридичного оформлення 139 окремого батальйону територіальної оборони. 
 
Наприкінці наради Людмила Димидюк наголосила на необхідності працювати на повну потужність, вчасно і якісно виконуючи усі поставлені державою завдання.

Бердичівська РДА