Бердичівська районна військова адміністрація
Житомирської області

Офіційний вебсайт СТАРА ВЕРСІЯ

Військова адміністрація заборонила на території Бердичівського району випускати цивільні дрони

01.03.2022
Військова адміністрація заборонила на території Бердичівського району випускати цивільні дрони

Увага жителям Бердичівського району! Ворог продовжує використовувати усі свої ресурси для боротьби з Україною. Останнім часом по місту Бердичеву та деяким іншим населеним пунктам почастішали випадки встановлення невідомими особами сигнальних пристроїв або «мачків», нанесення на дахах багатоповерхових будинків спеціальних міток.

Для виявлення ворожих позначень місцеві жителі починають самостійно, без попередження, масово використовувати приватні дрони. Чим викликають тривожні настрої та паніку у населення та ускладнюють несення служби нашими військовими і працівниками поліції. Яким важко зорієнтуватися, чиї це літальні пристрої і з якою метою підняті у повітря.

У зв’язку з цим на прохання військових, наказом начальника Бердичівської районної військової адміністрації вводиться ЗАБОРОНА на використання дронів цивільними особами без супроводу працівника поліції.

Також працівники Бердичівського районного відділу поліції звертають увагу, що в агросфері для автоматизації систем фермерських господарств часто використовуються малогабаритні радіозонди, які можуть бути прийняті за ворожі технології. Правоохоронці просять фермерів Бердичівського району тимчасово припинити роботу своїх метеостанцій з метою уникнення їх пошкоджень

Бердичівська районна військова адміністрація

Бердичівська РДА