Бердичівська районна військова адміністрація
Житомирської області

Офіційний вебсайт СТАРА ВЕРСІЯ

Військові Бердичівського району отримали дитячі привітання з Великоднем

22.04.2022
Військові Бердичівського району отримали дитячі привітання з Великоднем
На теренах Бердичівського району пройшла добра та надзвичайно тепла дитяча акція під назвою «Подаруй малюнок воїну-захиснику», присвячена Великоднім святам. Не секрет, що сьогодні бійці місцевого батальйону територіальної оборони виконують поставлені бойові завдання на півночі Житомирської області, охороняючи кордони нашої держави.

Підтримати наших військових та подарувати їм частинку домашнього тепла – таке завдання ставили перед собою організатори цього заходу, що проходив за підтримки начальника Бердичівської районної військової адміністрації Людмила Димидюк.

Участь в акції «Подаруй малюнок воїну-захиснику» прийняли учні загальноосвітніх навчальних закладів Бердичівської, Гришковецької, Червоненської, Швайківської, Семенівської та Райгородоцької територіальних громад. А це – більше сотні малюнків, які підготували дітки для наших захисників, вітаючи їх з Великоднем.

На більшості дитячих робіт переважають національні символи, такі як синьо-жовтий стяг, тризуб та калина. Багатьох українських солдатів зображено в образі героїв, які б’ються з нечистою силою. Саме такими бачать діти Бердичівського району російських загарбників, які прийшли з війною на нашу землю.

Усі малюнки було передано в штаб батальйону територіальної оборони безпосередньо в районі виконання ними поставлених завдань, звідки їх вже розвезуть по позиціям наших військових. Начальник Бердичівської районної військової адміністрації Людмила Димидюк впевнена, що дитяча творчість підніме бойовий дух військовослужбовців, та допоможе їм ще старанніше нести військову службу, охороняючи наш мир та спокій.
Бердичівська РДА